Όσο για μένα

Μου αρέσουν πολλά και διαφορετικά πράγματα σ’ αυτή τη ζωή. Είμαι φύσει περίεργος και ανήσυχος άνθρωπος και θέλω συνεχώς ν’ ανακαλύπτω κάτι καινούριο.

Συμπαθώ αμέσως τους ανθρώπους που έχουν εμπεριστατωμένη άποψη και μπορούν να μου δείξουν μια διαφορετική αλλά εξίσου συναρπαστική πλευρά της ζωής.

Μπορώ να μιλήσω σχεδόν για τα πάντα: να ξεκινήσω από το τι ψώνισα προχθές και να καταλήξω να λέω την άποψη μου για διάφορα φιλοσοφικά ρεύματα! Ιδιαίτερα αγαπώ την Ψυχολογία αλλά και την Παραψυχολογία, κάθε μορφή Τέχνης, την Αστρολογία και ο,τιδήποτε έχει να κάνει με ταξίδια, νέα μέρη και άλλους πολιτισμούς.

Δέχομαι και μπορώ ν’ ακούσω ο,τιδήποτε είναι εκφρασμένο με ευγένεια, σεβασμό και καλή πρόθεση. Αυτό έχω σκοπό να κάνω κι εδώ μέσα! 😉

Υ.Γ. Όλα τα υπόλοιπα πιστεύω θα τα καταλάβετε, άρα σταματώ εδώ.

Update: Μπορείτε πλέον να με «ακολουθείτε» κι εδώ

Πολλά απ’ τα άρθρα μου θα τα βρείτε επίσης στο iamgreek.nl και στο honeynews.gr 

2 σκέψεις σχετικά με το “Όσο για μένα

  1. Αθανάσιος Πανώρης

    Τυχαία, σε συνάντησα, ο κόσμος σου, υπέροχος μπαξές (κήπος), εκπέμπεις χαρά.
    Φανή, σου εύχομαι από βάθους ψυχής, ότι καλλίτερο.
    Αθανάσιος – Γέφυρα (Τόπσιν) Θεσσαλονίκης.

    1. Να πως φτιάχνει η μέρα σου! Με κάτι τέτοια σχόλια! Αθανάσιε, σ’ ευχαριστώ πολύ για τα όμορφα λόγια σου! Είσαι και καρντάσι, οπότε συγκινούμαι και χαίρομαι διπλά! Ελπίζω να συνεχίσω μέσα από τα άρθρα μου να δημιουργώ έντονα συναισθήματα σ’ εσένα και όσους έχουν επιλέξει να με «ακολουθούν». Τα φιλιά μου στη Σαλόνικα μας! 😉

Σχολιάστε