Είδα το stand-up comedy του Γιώργου Χατζηπαύλου

Τις τελευταίες ημέρες ο Γιώργος Χατζηπαύλου γυρνάει διάφορες πόλεις της Ευρώπης παρουσιάζοντας το νέο stand-up show του ή αλλιώς κάνει “γιουροπίαν τουρ” όπως λέει ο ίδιος. Είχα τη μεγάλη χαρά και τύχη να τον παρακολουθήσω στο Comedy Café στο Άμστερνταμ και μπορώ να πω ότι ήταν πραγματικά σε μεγάλη φόρμα!

Πρόκειται για έναν μετρίου αναστήματος άνθρωπο, αδύνατο, με κοφτερό βλέμμα και δυνατή, διαπεραστική φωνή, μάλλον ιδανική για το επάγγελμα που διάλεξε να κάνει. Ανέβηκε με σεμνότητα και χαμόγελο πάνω στη σκηνή κι έτσι ακριβώς κατέβηκε. Στο μεσοδιάστημα κατάφερε να κάνει δυο ώρες να περάσουν σαν νερό, αφού μας έκανε να σκάσουμε στα γέλια.

Μίλησε για τα πάντα, δεν άφησε ασχολίαστο τίποτα: Πολιτική, Νεοέλληνες μετανάστες, οικογένεια, παιδιά, διαφορές των δύο φύλων και τόσα άλλα. Μας είπε ότι είναι ακούραστος και ήταν πραγματικά. Ήθελε να μείνει για ώρα πάνω στη σκηνή, ήθελε να μας κάνει να περάσουμε καλά. Μας ζήτησε μετά το τέλος της παράστασης να τον ξανά φωνάξουμε πάνω στη σκηνή (encore) κι αφού το κάναμε, επέστρεψε σαν να μην κατέβηκε ποτέ και μας ψυχαγώγησε γι’ ακόμη 20 περίπου λεπτά.

Δεν το περίμενα ότι θα περνούσα τόσο καλά με τον Γιώργο Χατζηπαύλου. Θεωρούσα ότι θα περνούσα ευχάριστα εφόσον πρόκειται για έναν ευφυή κωμικό, αλλά τελικά η παράσταση ξεπέρασε τις προσδοκίες μου. Τελικά αν δεν δεις και δεν ακούσεις έναν άνθρωπο από κοντά, δια ζώσης, δεν μπορείς να ξέρεις για πόσα και για τι ακριβώς είναι ικανός! Έτσι λοιπόν σας προτρέπω αν έχετε την ευκαιρία να τον δείτε ζωντανά άμεσα, να το κάνετε. Εγώ σίγουρα θα ξανά επιδιώξω να τον δω ζωντανά στο μέλλον.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s