Ταινία μικρού μήκους «Τώρα πια ξυπνάω με τον ήλιο»

Στην Ελλάδα του σήμερα ένας νεαρός άντρας περνάει ερωτική απογοήτευση. Οι μέρες και οι νύχτες περνούν αργά, ο ίδιος κοιμάται και τρώει ελάχιστα, δε βγαίνει έξω, δε θέλει να κάνει τίποτα, δε θέλει να μιλήσει σε κανέναν παρά μονάχα σ’ εκείνη. Κάνοντας αδέξιες απόπειρες να γίνει δημιουργικός και παραγωγικός όσο είναι κλεισμένος στο διαμερισματάκι του, μάταια αναζητά την επιβεβαίωση από αγνώστους ανθρώπους στα social media οι οποίοι συνήθως βρίσκονται μπροστά απ’ τις οθόνες των υπολογιστών τους για να κρίνουν περισσότερο με αρνητικό τρόπο όσα εμφανίζονται μπροστά τους. Με ποιο τρόπο θα βρει τελικά ο ήρωας μας την πολυπόθητη λύτρωση;

Μια όμορφη ταινία μικρού μήκους για το βίωμα του πένθους μετά το χωρισμό, την εσωτερική απομόνωση, την ανάγκη για περισσυλογή και τον κόσμο των social media που τις περισσότερες φορές αποξενώνει και θλίβει τους ανθρώπους πολύ περισσότερο απ’ ότι στην κανονική, μη ψηφιακή ζωή.

Διαβάστε περισσότερα για το φιλμάκι εδώ.

Advertisements

2 σκέψεις σχετικά με το “Ταινία μικρού μήκους «Τώρα πια ξυπνάω με τον ήλιο»

  1. Δυστυχώς το ιντερνετ έχει εισβάλει πολύ περισσότερο απο όσο θα έπρεπε στις ζωές όλων μας,πράγμα που σίγουρα μπορεί να έχει καταστροφικές συνέπειες.
    Ενδιαφέρον φαίνεται,άλλωστε οτι έχει να κάνει με τον έρωτα,ποιον μπορεί να αφήσει αδιάφορο?
    την καλησπέρα μου!

    1. Συμφωνώ απόλυτα Νικολέτα! Το ίντερνετ είναι ένα απ’ τα λίγα πράγματα που αν ξέρεις να το χρησιμοποιείς σωστά, είναι σπουδαίο και χρήσιμο εργαλείο! Διαφορετικά μπορεί να αποδειχθεί και καταστροφικό, όπως είπες.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s