Ανακαλύψτε τις «Φωτεινές Ιστορίες»

Οι «Φωτεινές Ιστορίες» έρχονται με γλώσσα ελπίδας κι αέρα ανθρωπιάς απ’ το νησί της Αφροδίτης, την Κύπρο. Καθημερινοί άνθρωποι οι οποίοι κάποια στιγμή ένιωσαν την εσωτερική ανάγκη ν’ αλλάξουν τη ζωή τους προς μια κατεύθυνση που θεωρούσαν καλύτερη κι άξια, διηγούνται τις ιστορίες τους οι οποίες – πιστέψτε με – είναι ικανές να εμπνεύσουν πολλούς μα κυρίους αυτούς που έχουν αφήσει ακόμα τον νου και την καρδιά τους ανοιχτά.

Ο «Συνεργατισμός» Κύπρου ο οποίος είναι υπεύθυνος για τη δημιουργία και την προβολή αυτών των μικρών βίντεο στο διαδίκτυο αναφέρει στο τέλος κάθε παρουσίασης πως προβάλλει «Ιστορίες καθημερινών ανθρώπων που έχουν τη θέληση να πάνε κόντρα στη μιζέρια της εποχής και να βρουν το δικό τους τρόπο και δρόμο για να συνεχίσουν να περπατούν στη φωτεινή πλευρά της ζωής».

Προσωπικά λάτρεψα αυτά τα βιντεάκια γιατί οι άνθρωποι που προβάλλονται μέσα απ’ αυτά μου βγάζουν μια τόσο έντονη θετική ενέργεια και μου χαρίζουν τέτοιο κουράγιο για να είμαι δημιουργική και να παλέψω για τη ζωή μου, που ειλικρινά τους ευχαριστώ πολύ, ακόμη κι αν δε με ξέρουν, ακόμη κι αν δεν τους γνωρίζω. Κάποιοι άνθρωποι δε χρειάζονται να γνωρίζονται μεταξύ τους για να εμπνεύσουν ο ένας τον άλλον και τέλος, στις μέρες μας δε χρειάζεται να είσαι διάσημος για να θεωρηθείς παράδειγμα προς μίμηση. Γοητευτικός άνθρωπος με ενδιαφέρουσα προσωπικότητα χρειάζεται να είσαι, κι όσοι σ’ ανακαλύψουν, λογικά θα σε λατρέψουν!

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s