Παρουσίαση του βιβλίου «Νομίζω ότι σ’ αγαπούσα από πάντα» στη Θεσσαλονίκη

Equation of lesbian love
photo by the guardian

Μια φίλη – μεταξύ άλλων συγγραφέας και ακτιβίστρια – η Ειρήνη Λιανδρή παρουσιάζει  το νέο της βιβλίο αυτό το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη. Πρόκειται για ένα ερωτικό διήγημα το οποίο αφορά τον έντονο και απόλυτο έρωτα δυο γυναικών στην Ελλάδα του σήμερα. Ανυπομονώ να το πάρω στα χέρια μου και  να το διαβάσω όχι μόνο  γιατί πιστεύω πως η εν λόγω ιστορία θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα αλλά και γιατί γνωρίζω πως τα χρήματα που θα δώσω για την αγορά του βιβλίου θα πάνε στο Κέντρο Κακοποιημένης Γυναίκας και Παιδιού.

Ιδού η ανακοίνωση για την παρουσίαση του βιβλίου που μου έστειλε η ίδια η συγγραφέας:

«ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ «NOMIZΩ OTI Σ AΓAΠOYΣA AΠO ΠANTA» ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ  

TO  ΣABBATO, 21/3/15 ΣTON  XΩPO TOY ΔIKTYOΥ ΓYNAIKΩN, ΣTO NAYAPINO, IΣOΓEIO, BYPΩNOΣ 5 (ΠPΩHN MΠAP EΛI-EΛA) ΘA ΓINEI H ΠAPOYΣIAΣH TOY EPΩTIKOY ΛEΣBIAKOY ΔIHΓHMATOΣ «NOMIZΩ OTI Σ AΓAΠOYΣA AΠO ΠANTA».

ΘA ΠAPOYΣIAΣEI H EIPHNH ΛIANΔPH. TA EΣOΔA AΠO THN ΠΩΛHΣH TOY BIBΛIOY ΘA ΔOΘOYN ΓIA TO KENTPO KAKOΠOIHMENHΣ ΓYNAIKAΣ KAI ΠAIΔIOY. TIMH BIBΛIOY 10 EYPΩ.

EINAI ΠOΛY ΣHMANTIKO NA ΣYΓKENTPΩΘOYN XPHMATA XΩPIΣ MEΣAZONTEΣ, ΓIAYTO ZHTAME THN ΣYNΔPOMH KAI THN ΣYMMETOXH ΣAΣ. ΩPA ΣYΓKENTPΩΣHΣ 8.30-9.00MM. PANTEBOY EKEI ΛOIΠON…»

Μέσα απ’ την καρδιά μου εύχομαι στην Ειρήνη να σκίσει με την παρουσίαση της και να πουληθούν όλα τα αντίτυπα που θα έχει φέρει μαζί της από Αθήνα! Όσοι θέλετε να υποστηρίξετε την εν λόγω προσπάθεια, προσέλθετε το Σάββατο το βράδυ στην παρουσίαση!

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s