Πόσο ΑΛΗΘΙΝΑ ανοιχτοί είμαστε στο διαφορετικό;

"Gay_love"
«Gay_love»

Το link από το συγκεκριμένο site το βρήκα στο blog της φίλης εδώ και αποφάσισα ότι άξιζε πολύ μια αναδημοσίευση και μέσω αυτού εδώ του blog.

Το ερώτημα είναι απλό και ξεκάθαρο: Είμαστε αληθινά ανοιχτοί στο ξένο ή στο διαφορετικό ή πολλές φορές προσποιούμαστε ότι είμαστε;

Open: are you… really?

Σ’ αυτό το site θα βρείτε ένα υπέροχο quiz (μπορείτε ν’ απαντήσετε είτε στα αγγλικά, είτε στα γαλλικά) τ’ οποίο μέσα σε περίπου 1,5 λεπτό θα σας θέσει κάποια ερωτήματα και θα σας ζητήσει ν’ απαντήσετε με ειλικρίνεια για το τι πιστεύετε. Τα δεδομένα δεν αποθηκεύονται πουθενά, προσωπικά στοιχεία δε σας ζητούνται και η συγκεκριμένη προσπάθεια μέσω αυτού του site έχει ένα και μόνο στόχο: να δούμε με τα ίδια μας τα μάτια (επιλέγοντας κάθε φορά ποια θα είναι η απάντηση μας) το πόσο αληθινά ανοιχτοί στην καρδιά και στο μυαλό είμαστε ή μπορούμε να γίνουμε.

Εγώ πάντως συνειδητοποίησα ότι με ξέρω καλά, αλλά ταυτόχρονα μπορώ κάποιες φορές   και να με εκπλήξω! Εσείς γνωρίζετε σε βάθος τις πεποιθήσεις σας; Αν δεν είστε σίγουροι ή θέλετε να το διαπιστώσετε για μια ακόμη φορά, απλά κάντε το συγκεκριμένο quiz. Κι έπειτα αν θέλετε, μοιραστείτε το και με άλλους.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s