Ζώδια & Καρμικές σχέσεις

"Love"
«Love»

(Ενώ δεν το έκανα επίτηδες, τελικά κουτί μου έκατσε η δημοσίευση αυτού του άρθρου τη σημερινή ημέρα!

Χρόνια Πολλά στους ερωτευμένους, αλλά και στους ελεύθερους ερωτεύσιμους! Πάνω απ’ όλα Χρόνια Πολλά σ’ αυτούς που  δεν ψάχνουν κάποιον σύντροφο, αλλά ψάχνουν το σωστό σύντροφο!)

Ένα από τα μεγάλα και σημαντικότερα θέματα στην ερωτική αστρολογία, είναι οι καρμικές σχέσεις. Μελετώντας τις, μπορούμε ν’ απαντήσουμε στο γιατί πολλές φορές μας έλκουν άνθρωποι που διαφέρουν από εμάς (τι συμβαίνει αστρολογικά ανάμεσα σε δυο αρκετά διαφορετικούς ανθρώπους) και στο ποιες σχέσεις προκύπτουν στη ζωή μας όχι απαραίτητα για να περάσουμε καλά ή εύκολα, αλλά κυρίως για να μάθουμε και ν’ ανακαλύψουμε καλά κρυμμένα κομμάτια του εαυτού μας.

Στην αστρολογία οι καρμικές σχέσεις είναι καθορισμένες, δηλαδή πάντα ένα ζώδιο έχει καρμική σχέση με συγκεκριμένα ζώδια. Η έλξη μας για ένα ζώδιο από το οποίο ελκόμαστε καρμικά μπορεί να προκύψει μια  έως πολλές φορές στη ζωή μας – εξαρτάται από το τι έχουμε να μάθουμε τόσο εμείς από τους άλλους, όσο και οι άλλοι από εμάς, μέσω των προσωπικών μας σχέσεων. Έτσι πολλοί είναι οι άνθρωποι που διαπιστώνουν συχνή παρουσία των καρμικών συνδυασμών στη ζωή τους – και όχι μόνο σε ερωτικό επίπεδο αλλά και σε οικογενειακό ή φιλικό –  ενώ άλλοι ενδέχεται να εντοπίσουν μόνο μια τέτοια σχέση στη μέχρι τώρα ζωή τους, η οποία ίσως ήταν ήπια έως και αδιάφορη. Κι όμως, για να υπήρξαν μέσα σ’ αυτήν, εκείνη την περίοδο της ζωής τους, τη χρειαζόντουσαν.

Κάθε ζώδιο διαθέτει δύο ενδεχόμενους καρμικούς συνδυασμούς. Πολλοί αναρωτιούνται πως είναι δυνατόν να τους ξεχωρίζουμε αλλά και να τους θυμόμαστε. Η απάντηση είναι πολύ απλή: πρόκειται για το προηγούμενο και το επόμενο ζώδιο της πολικότητας μας. Και όποιος τώρα αναρωτιέται ποια είναι η πολικότητα του καθενός, πάλι θα πω απλά: είναι το ζώδιο «απέναντι» από το δικό μας στο ζωδιακό κύκλο (μετράτε πάντα έξι ζώδια μπροστά ή πίσω από το δικό σας και το βρίσκετε). Συνήθως τις σχέσεις με τα «απέναντι» ζώδια μας τις αντιλαμβανόμαστε ως συμβατές και εύκολες, νιώθουμε ότι είναι άνθρωποι που μας συμπληρώνουν, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που αισθανόμαστε πιο ισορροπημένοι με εκπροσώπους του ζωδίου της πολικότητας μας. Αντίθετα, οι σχέσεις με τα καρμικά μας ζώδια είναι έντονες και απ’ τη φύση τους πιο δύσκολες ακριβώς γιατί δεν υπάρχει ιδιαίτερη ομοιότητα και συμβατότητα με αυτά – τουλάχιστον εξ αρχής. Κι όμως αυτές οι σχέσεις προκύπτουν συχνά και μπορούν να επιβιώσουν με επιτυχία στο χρόνο, γιατί δυο εκ διαμέτρου αντίθετοι άνθρωποι μπορούν να μάθουν να συμπορεύονται, μέσω της διαφορετικότητας τους, κατακτώντας την αρμονία μέσω των αντιθέσεων τους. Έτσι, κάποιες σχέσεις στη ζωή μας, πρέπει απλά να τις ζήσουμε για να εξελιχθούμε και να πάμε «παρακάτω» σαν προσωπικότητες.

Είναι πολύ εύκολο να καταλάβουμε τι μπορούμε να πάρουμε από ένα καρμικό ταίρι. Αρκεί να διαθέτουμε λίγη αυτογνωσία, ώστε μελετώντας τα δύο ζώδια – πριν και μετά την πολικότητα μας – και τα χαρακτηριστικά τους, να μπορέσουμε εύκολα ν’ αναγνωρίσουμε τη διαφορετικότητα μας και παράλληλα τι μπορούν να πάρουν αυτοί από εμάς αλλά και εμείς από εκείνους.

Υποσημείωση: Στους παρακάτω πίνακες σας δίνω τόσο την πολικότητα σας, όσο και τα δυο καρμικά σας ταίρια. Άντε, καλό ψάξιμο κι έπειτα καλά ξεμπερδέματα!

 

Ζώδιο Κριός
Πολικότητα Ζυγός
Καρμικά ταίρια Παρθένος, Σκορπιός

Ο φλογερός Κριός βρίσκει το άλλο του μισό, στον αέρινο, συναισθηματικό Ζυγό. Η ένταση συναντιέται με την ισορροπία, ο Άρης με την Αφροδίτη, και το αποτέλεσμα είναι σίγουρα ενδιαφέρον! Ο Παρθένος από την άλλη θα δώσει λογική, σύνεση και θα προσγειώσει τον Κριό, ενώ ο Σκορπιός θα βρει στον Κριό έναν ζωδιακό του «συγγενή» καθώς και οι δυο είναι παιδιά του Άρη. Η φωτεινή ένταση του Κριού θα μπλεχτεί με τη σκοτεινή του Σκορπιού και οι ευχάριστες εκρήξεις δε θ’ αργήσουν να υπάρξουν!

Ζώδιο Ταύρος
Πολικότητα Σκορπιός
Καρμικά ταίρια Ζυγός, Τοξότης

Ο γήινος Ταύρος βρίσκει στο Σκορπιό το άλλο του μισό. Η σταθερότητα, η ασφάλεια αλλά και το βαθύ συναίσθημα κυριαρχούν σ’ αυτή τη σχέση. Ο Ζυγός και ο Τοξότης προσφέρουν στον Ταύρο μια ξεγνοιασιά και έναν αυθορμητισμό που ο ίδιος δε διαθέτει. Ο Ζυγός τον κάνει να βλέπει και τις δυο όψεις του νομίσματος και τον προκαλεί να ζυγίζει περισσότερο τα πράγματα. Ο Τοξότης τον κινητοποιεί και τον προκαλεί να ασχοληθεί με νέα και ενδιαφέροντα πράγματα, να μην προγραμματίζει τόσο και να αφήνεται περισσότερο στις καταστάσεις.

Ζώδιο Δίδυμος
Πολικότητα Τοξότης
Καρμικά ταίρια Σκορπιός, Αιγόκερως

Ο Δίδυμος ταιριάζει απόλυτα με τον Τοξότη στην τρέλα, την ανεμελιά, την ελευθερία και το φλερτ. Μπορούν να είναι τόσο καλοί φίλοι, όσο και φλογεροί εραστές. Ο Αιγόκερως και ο Σκορπιός έρχονται να παίξουν διαφορετικό ρόλο. Ο Αιγόκερως θα προσφέρει σταθερότητα, πρακτικότητα και οργάνωση στην μπερδεμένη και επιπόλαιη ζωή του Διδύμου και ο Σκορπιός θα του χαρίσει άφθονο συναίσθημα, διαίσθηση, παθιασμένο σεξ και απεριόριστη ανάγκη για εξερεύνηση, μυστικισμό και συνεχείς ανακαλύψεις.

Ζώδιο Καρκίνος
Πολικότητα Αιγόκερως
Καρμικά ταίρια Τοξότης, Υδροχόος

Ο Καρκίνος με τον Αιγόκερω απέναντι του, νιώθει ότι μιλάνε την ίδια γλώσσα. Μια γλώσσα παρορμητική μεν αλλά σταθερή, ασφαλή, καλά δομημένη και πολύ ερωτική. Ο Τοξότης έρχεται για να δώσει στον Καρκίνο θετική ενέργεια, ανεμελιά και προσπαθεί να τον χαλαρώσει αλλά και να τον ενισχύσει να τολμήσει πράγματα που μέχρι τώρα δίσταζε ή φοβόταν. Ο Υδροχόος έρχεται για να δοκιμάσει τα συναισθήματα αλλά και την υπομονή του Καρκίνου. Με το έντονο μυαλό και την επαναστατική φυσιογνωμία του δείχνει στον Καρκίνο έναν άλλο κόσμο, πιο ανεξάρτητο και ελεύθερο.

Ζώδιο Λέων
Πολικότητα Υδροχόος
Καρμικά ταίρια Αιγόκερως, Ιχθείς

Ο Λέοντας βρίσκει στον Υδροχόο τη σταθερότητα, την ασφάλεια αλλά και την ελευθερία και ανεξαρτησία που τόσο πολύ θέλει. Ο μεγαλύτερος θαυμαστής ενός Λέοντα είναι σίγουρα ένας Υδροχόος. Από την άλλη ο Αιγόκερως θα εξιτάρει τον Λέοντα με την ισχυρογνωμοσύνη του αλλά και τον φιλόδοξο χαρακτήρα του. Θα τον κάνει να εκτιμάει τα απλά πράγματα και θα του διδάξει την υπομονή και τη σεμνότητα. Ο Ιχθείς από την άλλη θα δώσει άφθονο συναίσθημα και ρομαντισμό στον Λέοντα, θα του δείξει τι σημαίνει αποκλειστικότητα και αφοσίωση και θα τον κάνει να σκεφτεί το γάμο και τη δημιουργία οικογένειας.

Ζώδιο Παρθένος
Πολικότητα Ιχθείς
Καρμικά ταίρια Υδροχόος, Κριός

Ο Παρθένος χρειάζεται τον Ιχθύ γιατί ως το άλλο του μισό, του προσφέρει πολύ αγάπη, αφοσίωση, πάθος, φαντασία και ρομαντισμό. Έτσι ο Παρθένος κατανοεί γρήγορα ότι η ζωή μπορεί να μην είναι συνέχεια σε κουτάκια αλλά και πιο «καλλιτεχνική». Ο Υδροχόος δείχνει στον Παρθένο μια άλλου τύπου έντονη διάνοια, τελείως διαφορετική, λιγότερο συντηρητική και πολύ περισσότερο διευρυμένη. Του προσφέρει ελευθερία αλλά και σταθερότητα. Ο Κριός από την άλλη χαρίζει στον Παρθένο πάθος, ένταση, ενθουσιασμό, ορμή για τη ζωή και του υπόσχεται μια ζωή με την αδρεναλίνη και το ενδιαφέρον στα ύψη.

Ζώδιο Ζυγός
Πολικότητα Κριός
Καρμικά ταίρια Ιχθείς, Ταύρος

Ο Ζυγός στον παθιάρη Κριό βρίσκει ένα δυνατό «αρσενικό» στοιχείο για να ταιριάξει το «θηλυκό» δικό του. Με τον Κριό νιώθει πως όλα είναι δυνατά, πως μπορούν να πάνε μαζί στ’ αστέρια, αρκεί μόνο να το θελήσουν. Ο Ιχθείς θα φέρει ρομαντισμό και βαθύ συναίσθημα στον αέρινο και πολλές φορές ρηχό ψυχικό κόσμο του Ζυγού και θα τον κάνει να θέλει να μείνει σε μια δεμένη σχέση. Ο Ταύρος από την άλλη θα φέρει αισθησιασμό, πρακτικότητα, οργάνωση και σοβαρότητα στην έντονη και ασταθή ζωή του Ζυγού. Θα του χαρίσει πολύ ασφάλεια και ηρεμία.

Ζώδιο Σκορπιός
Πολικότητα Ταύρος
Καρμικά ταίρια Κριός, Δίδυμος

Ο Σκορπιός θα βρει στον Ταύρο τη σταθερότητα, τη συναισθηματική γαλήνη και τη ψυχική ηρεμία που τόσο έχει ανάγκη. Ο έρωτας τους θα είναι έντονος, με κάποιες δυσκολίες αλλά αληθινός και ζεστός. Ο Κριός μπορεί να γίνει για το Σκορπιό ένας καλός φίλος αλλά κι ένας στιβαρός και σταθερός σύντροφος. Ο αυθορμητισμός του Κριού θα τον ωθήσει σε αλλαγές και σε ρίσκα που παλιότερα δε θα τολμούσε. Ο Δίδυμος από την άλλη θα δώσει στον Σκορπιό χαρά, αισιοδοξία και ελευθερία σκέψης και δράσης. Το φλερτ μεταξύ τους θα είναι συνεχές και θανατηφόρο.

Ζώδιο Τοξότης
Πολικότητα Δίδυμος
Καρμικά ταίρια Ταύρος, Καρκίνος

Ο Τοξότης επιθυμεί να έχει το Δίδυμο στη ζωή του για να έχει κάποιον να γελάει, να πηγαίνει διακοπές, να φιλοσοφεί αλλά και να μαλώνει, να συναγωνίζεται. Φλερτάρουν και οι δυο αλλά το βράδυ στο σπίτι θα κοιμηθούν αγκαλίτσα. Ο Ταύρος από την άλλη «συμμαζεύει»  πολύ έναν Τοξότη και τον κάνει να σκεφτεί πιο παραδοσιακά, υπεύθυνα και σταθερά. Του χαρίζει αισθησιασμό και τρυφερότητα ενώ οργανώνει τα πάντα στην κοινή τους ζωή. Ο Καρκίνος φροντίζει, υπομένει και μαλώνει γλυκά τον επιπόλαιο Τοξότη ενώ τον κάνει εύκολα να σκεφτεί τη δημιουργία οικογένειας.

Ζώδιο Αιγόκερως
Πολικότητα Καρκίνος
Καρμικά ταίρια Δίδυμος, Λέων

Ο Αιγόκερως χρειάζεται τον γλυκό Καρκίνο για να προσφέρει στη γεμάτη καθήκοντα και στερήσεις ζωή του αγάπη, κατανόηση και ασφάλεια. Η τρυφερότητα και η υπομονή του Καρκίνου θα ξεκουράσει και θ’ ανακουφίσει την καθημερινότητα του. Ο Δίδυμος απ’ την άλλη έρχεται για να χαλαρώσει εγκεφαλικά τον Αιγόκερω και να του δείξει νέες συναρπαστικές πτυχές της ζωής. Θα τον παρασύρει στη διασκέδαση, την κρεπάλη, την ανευθυνότητα. Ο Λέοντας θα τον γεμίσει αυτοπεποίθηση και θα του μάθει την έννοια της «καλής εικόνας» και του κύρους. Θα τον ωθήσει να ξοδέψει τα χρήματα που μάζεψε σε απολαύσεις και διασκέδαση, προκειμένου να χαρεί τη ζωή του λίγο παραπάνω.

Ζώδιο Υδροχόος
Πολικότητα Λέων
Καρμικά ταίρια Καρκίνος, Παρθένος

Ο Υδροχόος χρειάζεται τον πύρινο Λέοντα για να βάλει ενέργεια, πάθος, τρέλα και ενθουσιασμό στην λογική και προγραμματισμένη ζωή του. Η κοινή τους ανάγκη για ανεξαρτησία και έλλειψη περιορισμών συναντάει την τάση τους για μια σταθερή και αφοσιωμένη σχέση. Ο Καρκίνος θα μάθει στον Υδροχόο την έννοια της υπομονής, της βαθιάς αγάπης και της αποδοχής των πραγμάτων. Θα τον ηρεμήσει και θα του δείξει πόσο ωραία μπορεί να περνά κανείς και στο σπίτι.  Από την άλλη ο Παρθένος θα χαρίσει συγκροτημένη και σταθερή σκέψη στον Υδροχόο ενώ θα του δείξει πως το να περνάς από τη θεωρία στην πράξη δεν είναι κάτι ακατόρθωτο.

Ζώδιο Ιχθείς
Πολικότητα Παρθένος
Καρμικά ταίρια Λέων, Ζυγός

Ο Ιχθείς στον λογικό και συγκροτημένο Παρθένο βρίσκει ένα δυνατό, αφοσιωμένο, σταθερό αλλά και πνευματώδες ταίρι. Μαζί θα παντρέψουν τη λογική με το συναίσθημα και θα δημιουργήσουν μια σχέση που θα βασίζεται στην αποδοχή αλλά και στην έντονη κριτική. Ο Λέοντας έρχεται για να ταράξει τη ζωή του Ιχθύ κάνοντας την πιο λαμπερή, πιο έντονη, πιο χλιδάτη και πιο «πολύχρωμη». Τον μαθαίνει να εκφράζει και να διεκδικεί με πάθος τα θέλω του. Ο Ζυγός προσφέρει στον Ιχθύ την πολύπλευρη του σκέψη και την τάση του να μην αποφασίζει αμέσως για κάτι πολύ σημαντικό. Μαζί του ο Ιχθύς νιώθει ανέμελα, σαν μικρό παιδί που διασκεδάζει συνέχεια και δεν αναλαμβάνει καθόλου ευθύνες.

Advertisements

27 σκέψεις σχετικά με το “Ζώδια & Καρμικές σχέσεις

  1. Καλησπέρα Αντωνία. Καταρχάς και να μη μου ‘λεγες τα ζώδια σας, θα σου έλεγα ότι για να είστε 20 χρόνια μαζί, δε μπορεί κάτι έχετε βρει ο ένας στον άλλον και γι’ αυτό και παραμένετε μαζί. Δυσκολίες υπάρχουν σε όλες τις σχέσεις αλλά η μακροβιότητα της δικής σας σχέσης δείχνει ότι καταφέρνετε να πορεύεστε σωστά μαζί.

   Τώρα αν το δούμε πιο ειδικά, σίγουρα για μια γυναίκα Ζυγό κι έναν άντρα Σκορπιό το δυνατό τους σημείο θα είναι το ερωτικό και σεξουαλικό κομμάτι της σχέσης. Πολύ ερωτικά και σεξουαλικά ζώδια και τα δύο με τη διαφορά ότι ο Ζυγός είναι πιο εκλεκτικός, αισθησιακός και του φλερτ ενώ ο Σκορπιός πιο ζωώδης, χειμαρρώδης και «σκοτεινός» στο ερωτικό παιχνίδι. Ο ένας δείχνει να συμπληρώνει τον άλλον και ο έρωτας δύσκολα θα σβήσει.

   Τα καθημερινά προβλήματα σε μια τέτοια σχέση προέρχονται από τη διαφορετική φύση και νοοτροπία των δυο αυτών ζωδίων. Είναι διπλανά ζώδια κι αυτό σημαίνει ότι είναι διαφορετικά, αλληλοσυμπληρωματικά αλλά και σε πολλά αντίθετα. Ο Ζυγός είναι αέρινος, ζυγίζει τα πάντα πριν μιλήσει, ψάχνει ισορροπία, θέλει να τα μοιράζεται όλα και συνήθως είναι «ανοιχτός» άνθρωπος που ζητά την καλοπέραση, τις εξόδους έξω με φίλους και τα ψώνια. Ο Σκορπιός από την άλλη είναι πολύ πιο «κλειστός». Αγαπά μ’ έναν ευαίσθητο και πολύ εσωτερικό τρόπο τους άλλους κι αν δεν το θέλει ο ίδιος, δύσκολα θα καταλάβει κάποιος άλλος τι σκέφτεται, τι νιώθει, τι θέλει. Οι Σκορπιοί θέλουν τον έλεγχο σε όλα και ξέρουν να «κρύβονται» καταπληκτικά κι εκεί είναι που ο Ζυγός χρειάζεται να δείξει υπομονή και να προσπαθήσει να καταλάβει τη «σκοτεινή» αλλά παράλληλα γοητευτική φύση του Σκορπιού. Ταυτόχρονα όμως πρέπει να διατηρήσει πάση θυσία τη δική του ανεξαρτησία. Ο Ζυγός επειδή είναι πολύ των σχέσεων και του «μαζί» δεν πρέπει επ ουδενί να πιέσει το Σκορπιό (αν δε θέλει να τον κάνει Τούρκο!) και πρέπει να του δίνει πάντα χώρο και χρόνο ν’ αναπνέει. Αν ο Ζυγός παραμείνει ανεξάρτητος μες τη σχέση και κρατήσει την ισορροπία μεταξύ διεκδίκησης κι ελευθερίας, τότε και ο Σκορπιός θα νιώσει καλύτερα με το σύντροφο του. Παράλληλα βέβαια ο Ζυγός πρέπει να εκφράζει τα θέλω του και να μην ντρέπεται να λέει στον Σκορπιό τις πραγματικές του ανάγκες. Ο Σκορπιός χαίρεται να ικανοποιεί το σύντροφο του και νιώθει καλά όταν ο σύντροφος του μοιράζεται μαζί του τις σκέψεις του και τα συναισθήματα του. Περισσότερα για τα χαρακτηριστικά του Ζυγού και του Σκορπιού μπορείς να διαβάσεις εδώ: https://tisfanistisfanikeoraio.wordpress.com/2012/11/20/%CF%84%CE%B1-12-%CE%B6%CF%8E%CE%B4%CE%B9%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%B1-%CF%87%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%BA%CF%84%CE%B7%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B1-2%CE%BF/?relatedposts_exclude=380

   Σε όλες τις σχέσεις πρώτο και κύριο ρόλο παίζει η επικοινωνία. Οπότε όλα τα καθημερινά προβλήματα λύνονται με ψύχραιμη και λογική συζήτηση. Να περνάς όμορφα με το σύντροφο σου!

  1. Γεια σου eva_998. Όπως διαβάζεις και στο άρθρο εσύ και ο καλός σου βρίσκεστε απέναντι ζωδιακά, δηλαδή είσαι το 6ο ζώδιο και είναι το 12ο. Αυτό σας κάνει να έχετε πολικότητα. Η πολικότητα πολλές φορές δηλώνει μια ενδιαφέρουσα σχέση, με αλληλοσυμπληρωματικότητα, πολλά κοινά στοιχεία ανάμεσα σας, κατανόηση και καλή επικοινωνία. Δεν είστε ίδιοι βεβαίως. Εσύ είσαι λογική και πρακτική κι εκείνος είναι ευαίσθητος και διαισθητικός, αλλά σίγουρα υπάρχει χημεία κι ερωτισμός. Το αν θα μείνουν μαζί δυο απέναντι ζώδια έχει να κάνει και με πολλούς άλλους παράγοντες.
   Όσον αφορά τη Σελήνη τη δική σου στο Σκορπιό, μπορώ να σου πω ότι έχεις έντονα συναισθήματα, αλλά συνήθως η ψυχή σου κρύβει μια απαισιοδοξία κι ένα «σκοτάδι» που μπορεί να σε κάνει να εκφράζεσαι είτε με σκληρό και άκαρδο τρόπο ή πολύ δομημένα και όχι αυθόρμητα (αυτό έχει να κάνει και με το γεγονός ότι είσαι Παρθένος). Εκείνος αντίθετα έχει μια γλυκιά και τρυφερή σελήνη στον Ταύρο που θέλει να δίνει και να προσφέρει στους άλλους. Του χαρίζει αυτοσυγκράτηση, ψυχραιμία αλλά και τον κάνει να εκφράζει τα συναισθήματα του με ρομαντικό τρόπο. Εδώ είναι που πρέπει να βοηθήσετε ο ένας τον άλλον. Εκείνος πρέπει να καταλάβει ότι παρ’ όλο που νιώθεις πράγματα γι’ αυτόν δεν τα εκδηλώνεις πάντα εύκολα και με τον πιο κατανοητό τρόπο κι εσύ καλό είναι να του ζητήσεις «βοήθεια» ή να προσπαθήσεις να μιμηθείς τον τρόπο που εκφράζεται συναισθηματικά. Μόνο καλό θα σου κάνει!

   Για περαιτέρω πληροφορίες διάβασε και παλιότερα άρθρα μου στην κατηγορία «Κοιτώντας τ’ αστέρια», θα σε βοηθήσουν. Να περνάς όμορφα με το σύντροφο σου!

 1. maria

  geia sa i gnwrimia einai periergi itan gnostos me ton proin m kai eixame mia elksi apo tin arxi kai ta pame poli kala egw eimai parthenos kai aftos tavros pistevw pos teriazoume afou 2 xronia den exoume provlimata stin sxesei mas mono kati mikrotsakomous eseis ti lete?

  1. Γεια σου Μαρία. Ασφαλώς και δεν μπορώ να γνωρίζω πόσο «περίεργη» ήταν η γνωριμία σας και πως φυσικά εξελίχθηκε η σχέση σας, καθώς τ’ ότι ήταν γνωστός με τον πρώην σου δεν είναι κάποια πληροφορία η οποία μπορεί να μας φανεί χρήσιμη για την καθεαυτή σχέση. Αν επικεντρωθούμε μόνο στα ζώδια σας τότε σίγουρα μπορώ να σου πω πως δυο ζώδια (Ταύρος, Παρθένος) με κοινό στοιχείο τη Γη έχουν πολλά να πουν και να μοιραστούν αφού σε γενικές γραμμές επιθυμούν παρόμοια πράγματα σ’ αυτή τη ζωή και τα διεκδικούν πάνω-κάτω με τον ίδιο τρόπο. Βεβαίως η συμβατότητα ανάμεσα σε δυο ανθρώπους δεν μπορεί να ελεγχθεί μόνο απ’ τα ζώδια, χρειάζονται και άλλες πληροφορίες για να δούμε τη συνολική εικόνα. Αν όμως μου λες πως μες τα πρώτα 2 χρόνια δεν είχατε σημαντικούς καυγάδες, δε βλέπω γιατί να μη συνεχίσετε να τα πηγαίνετε καλά;!;!

 2. Τι να πω;
  Μόλις έκανα και μια ακόμη ανακάλυψη σε κάτι κοινό, την αστρολογία αλλά με το κάτωθι σκεπτικό! 😛
  «Τα άστρα κυβερνούν τους ανθρώπους
  και οι σοφοί τ’ άστρα»! 😉
  Φυσικά και δεν θεωρώ τον εαυτό μου σοφό, αλλά χρησιμοποιώ την αστρολογία όπως το δελτίο καιρού (άλλο μου πάθος!)
  Λοιπόν Φανή μου, ζω 32 χρόνια καθαρής καρμικής σχέσης, γιατί μόνο έτσι εξηγείται η ηρωική υπομονή μου και δεν έχω πάει και σε τρίτο γάμο! χαχαχα! 😀
  Είμαι Αιγόκερος με Λέοντα και σελήνη στο Ζυγό.
  Ο σύντροφος είναι Καρκίνος με Τοξότη και σελήνη στο Τοξότη.
  Voila!
  Εσύ τι ζώδιο είσαι, γιατί είμαι περίεργη να δω, αν και η δική μας συνάντηση είναι καρμική! ❤

  1. Μια χαρά ενδιαφέρον συνδυασμός μου ακούγεται ο δικός σου και του συζύγου… πολλή αλληλοσυμπληρωματικότητα έχει πέσει! ;)Εγώ είμαι Ταύρος με ωροσκόπο Σκορπιό και σελήνη στον Κριό. Έχω έναν πολυσύνθετο χάρτη να τραβάς τα μαλλιά σου! Ούτε κι εγώ ξέρω να σου πω από που μου ασκείται η περισσότερη επιρροή. Ό,τι και να μου πεις ναι θα σου απαντήσω. Πουθενά δε χωράω και σ’ όλα μέσα είμαι. Άσ’ τα!

   1. Καλημέρα Φανή μου!
    Η ερωτική «σου» μουσικούλα είναι εκτός λειτουργίας… 😉
    Τα πάω πολύ καλά με τα Ταυράκια και κάτι άλλο απίστευτο καρμικό είναι πως ελκύω όλους τους Κριούς, πρώτος σύζυγος ήταν (πέθανε το 2012) Κριός, ο καλύτερος και πολύ αγαπημένος μου φίλος είναι Κριός, η καλύτερη μου φίλη Κριός… ο μεγάλος μου γιός έχει ωροσκόπο Κριό, η κόρη του είναι Κριός (6 χρ), ο γιος του (8 χρ) έχει ωροσκόπο Κριό… απαπαπα! Πλάκα δεν έχει;

    ΥΓ: (έχω τον Δία μου στον Σκορπιό) 😛

    Bonjour! 🙂

   2. Αμάν! Νομίζω θα πούμε πολλά αν βρεθούμε εμείς οι δυο! 🙂 Εμένα πάλι ο άντρας μου είναι Καρκίνος όπως ο τωρινός σου άντρας! 😉 Παιδιά δεν έχω ακόμα, θα σου πω ζώδια όταν υπάρξουν 🙂 Εντο μεταξύ να χαίρεσαι τα δικά σου, παιδιά και εγγόνια! 🙂

    Υ.Γ. Πάω αμέσως να λύσω το πρόβλημα της ερωτικής μουσικούλας!

   3. Ω! έχω κάνει (αναγκαστικά) την διατριβή μου στους Καρκίνους γιατί ανάμεσα απ΄ τους δυο μου γάμους… «τραβιόμουν» 7 χρόνια με άλλον Καρκίνο για να πέσω πάλι στα ίδια! 😛
    Και για να το ψιλο-φιλοσοφήσουμε λιγάκι, στη ζωή ελκύουμε αυτά που πρέπει ν΄ αντιμετωπίσουμε…
    Τώρα, οι Καρκίνοι επειδή έχουν την ικανότητα να κρύβονται στις τρύπες των βράχων, νομίζουν πως οι άλλοι δεν τους «βλέπουν» και επειδή δεν λένε (κρύβονται), νομίζουν πως λένε την και αλήθεια κλπ κλπ! χιχιχι! 😉
    Ξέρεις φυσικά πως αν αποκτήσετε παιδάκια οι πιθανότητες να είναι Καρινάκια είναι πολλές;
    Η κόρη του «δικού» μου Καρκίνου απ΄ τον πρώτο του γάμο είναι Υδροχόος με Καρκίνο, ευτυχώς ο γιος μας (ο σκηνοθέτης) είναι Υδροχόος με Ταύρο! 🙂
    Τελικά υγεία (εσωτερική) να έχουμε και όλα τ’ άλλα δεν έχουν και πολύ σημασία!!! 🙂

   4. Πω πω πω! Φοβεροί συνδυασμοί όλοι! Και δε θα με χαλούσαν καθόλου παιδιά Καρκινάκια. Με μάνα και άντρα Καρκίνο έχω φάει απίστευτη προπόνηση! 😛

 3. Krasounia

  Καλησπέρα, εγώ είμαι λεων με ωροσκόπο τοξότη, σελήνη στον καρκίνο, Αφροδίτη στον καρκίνο, και το ταίρι μου είναι Υδροχόος. αισθάνομαι ότι είναι ο άνθρωπος μου, νιώθω ότι με συμπληρώνει,παρόλα αυτά πάντα κάτι γίνεται που πάντα τσακωνομαστε ή απλά χανόμαστε, και μετά από καιρό μπορεί να τα ξαναβρούμε, δεν ξέρω πώς και γιατί, αυτό γίνεται χρόνια και προφανώς πρέπει να σταματήσει, αλλά υπάρχει ένα «δέσιμο «.
  Ποια είναι η γνώμη σας;

 4. Krasounia

  Καλησπέρα, εγώ είμαι λεων με ωροσκόπο τοξότη, σελήνη στον καρκίνο, Αφροδίτη στον καρκίνο, και το ταίρι μου είναι Υδροχόος. αισθάνομαι ότι είναι ο άνθρωπος μου, νιώθω ότι με συμπληρώνει,παρόλα αυτά πάντα κάτι γίνεται που πάντα τσακωνομαστε ή απλά χανόμαστε, και μετά από καιρό μπορεί να τα ξαναβρούμε, δεν ξέρω πώς και γιατί, αυτό γίνεται χρόνια και προφανώς πρέπει να σταματήσει, αλλά υπάρχει ένα «δέσιμο «.
  Είναι ο μόνος που μπορεί να με κάνει αλήθεια ό,τι θέλει, πράγμα που δεν το έχω επιτρέψει ποτέ σε κανένα.
  Ποια είναι η γνώμη σας;

  1. Γεια σου Krasounia. Ως Λέων με ωροσκόπο στον Τοξότη είναι λογικό να έλκεσαι από ένα ζώδιο του αέρα όπως είναι ο Υδροχόος, αφού ας μην ξεχνάμε πως έχετε και πολικότητα (είναι το απέναντι ζώδιο από ‘σένα). Και χημεία έχετε και αλληλοσυμπληρώνεστε και μέσα απ’ τη διαφορετικότητα σας βρίσκετε τα κοινά σας σημεία (π.χ. την ανάγκη για σταθερότητα, ανεξαρτησία). Το αν θα συνεχίσεις να είσαι με αυτό τον άνθρωπο ή όχι, θα το αποφασίσεις εσύ και προτίμησε να μη βασιστείς στα ζώδια σας αλλά στο αν μπορείτε να συμβιώσετε. Άλλο η ερωτική χημεία, άλλο η συμβίωση. Με αρκετούς ανθρώπους θα ‘ρθουμε κοντά με έναν όμως θα διαλέξουμε τελικά να μείνουμε.

 5. evisa

  μπορει ενας ανθρωπος να ειναι σε μεταιχμιο δυο ζωδιων;εχω γεννηθει 21 ιανουαριου αλλα βλεπω και νιωθω πως ενα μερος των χαρακτηριστικων του ζωδιου μου ειναι τελειως αντιθετα με την δικη μου γνωμη και καθημερινοτητα.ειχα ενα φλερτ προσφατα με εναν ταυρο και θα ηθελα να ρωτησω κατα ποσο ταιριαζουμε

  1. Γεια σου evisa και σ’ ευχαριστώ για το σχόλιο σου! Πολλοί άνθρωποι γεννιούνται στο μεταίχμιο δυο ζωδίων και άρα μοιραία διαθέτουν στοιχεία κι απ’ τα δυο ζώδια τα οποία βγαίνουν στο χαρακτήρα και στην καθημερινότητα τους. Συνήθως, επειδή τα διπλανά ζώδια είναι πολύ διαφορετικά μεταξύ τους τα αντιφατικά στοιχεία είναι συνηθή σε τέτοιους ανθρώπους. Βεβαίως να πούμε πως δεν παίζει ρόλο μόνο το ζώδιο αλλά όλος ο αστρολογικός χάρτης προκειμένου να βγουν ασφαλή συμπεράσματα για μια ανθρώπινη προσωπικότητα.
   Όσον αφορά το φλερτ μ’ έναν Ταύρο που ρωτάς, θα σου πω πως εξαρτάται. Είσαι στο μεταίχμιο ανάμεσα σε Αιγόκερω και Υδροχόο. Ο Αιγόκερως οπωσδήποτε θα τα πήγαινε καλύτερα μ’ έναν Ταύρο λόγω κοινού στοιχείου (Γη) απ’ ότι ένας Υδροχόος. Μην ξεχνάς όμως πως και ο χάρτης του άλλου ατόμου μπορεί να παρουσιάζει αντιφάσεις, οπότε ίσως να μην έχεις να κάνεις μ’ έναν καθαρόαιμο Ταύρο. Τίποτα δεν είναι απόλυτο, κάθε περίπτωση είναι διαφορετική.

  1. Γεια σου Χριστίνα. Ως Κριός (με ωροσκόπο στους Διδύμους) έχεις ξεκάθαρα καρμική σχέση με τον Σκορπιό. Επιπλέον ταιριάζετε γιατί είστε και οι δυο παιδιά του «Άρη». Διακρίνεστε από μαχητικότητα, πάθος, ανάγκη για έλεγχο κι εξουσία. Η Αφροδίτη στον Ταύρο σε κάνει γήινη, σταθερή και πιστή στις σχέσεις σου. Θέλεις πάθος κι ένταση ως Κριός αλλά θέλεις και τη μακροβιότητα, τη γαλήνη και την αφοσίωση σε μια σχέση όπως ένας Ταύρος. Άρα μια σχέση μ’ έναν Σκορπιό θα μπορούσε να καλύψει αρκετές απ’ τις ψυχολογικές απαιτήσεις σου. Φυσικά παίζει ρόλο και ο αστρολογικός χάρτης του συντρόφου για να μπορέσουμε να μιλήσουμε με σιγουριά για ταίριασμα.

 6. Καλησπερα. Εγω ειμαι γυναικα Κριος με Ωροσκοπο Καρκινο, Σελινη στον Τοξοτη και Αφροδιτη στον Υδροχοο. Υπαρχει ελξη για ανδρα Ζυγο γεννημενο στις 2 Οκτωμβρη 1994 (ενα χρονο μεγαλυτερο απο μενα) και απο τη μερια μου αλλα περισσοτερο απο τη μερια του. Σε μενα ενω υπαρχει ελξη ολο καπου κολλαω, σκαλωνω και η συνδεση μας μια βρισκεται και μια χανεται. Ταιριαζουμε? Κιαν ναι γιατι συμβαινει αυτο?

  1. Μακάρι να εξηγούνταν όλα αστρολογικά. Θεωρητικά μια γυναίκα Κριός μ’ έναν άντρα Ζυγό πρέπει να χουν χημεία εξαιτίας της πολικότητας των δυο ζωδίων αλλά οι φάσεις της ζωής τους μπορεί να μην συμπίπτουν ή να χρειάζεται ως άνθρωποι να ζήσουν χωριστά εμπειρίες ανεξαρτήτως της όποιας επιθυμίας να είναι μαζί.
   Όλες οι σχέσεις θέλουν δουλειά αλλά δε χρειάζεται υπερβολική πίεση για να λειτουργήσει μια σύνδεση μ’ έναν άνθρωπο καθώς χάνεται η χαρά της επαφής με τον άλλον. Αν μπορεί να λειτουργήσει έχει καλώς, αλλιώς καλό είναι να παρθεί ένα μάθημα απ’ την εμπειρία της όλης σύνδεσης (ή την έλλειψη αυτής) και οι δυο εμπλεκόμενοι να προχωρήσουν παρακάτω.

   1. Ευχαριστώ πολύ! Για την απάντηση. Τελικά παραπάνω από ένα χρόνο μετά έρχομαι να επιβεβαιώσω την πολικότητα μεταξύ του Κριου και του Ζυγού. Ηταν θέμα ταιμινγ τελικά. Τώρα είμαστε σχεδόν ένα χρόνο μαζί και είναι η καλύτερη σχέση που είχα ποτέ.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s