«Τηλεφωνική» πρόταση: bobsled

"bobsled-telephone mobile though internet"
«bobsled-telephone mobile though internet»

Έχοντας ενημερώσει ήδη πολλούς δικούς μου ανθρώπους, δε θα μπορούσα να μην το αναρτήσω κι εδώ. Ιδού λοιπόν το bobsled μια διαδικτυακή εφαρμογή μέσω της οποίας μπορούμε να καλέσουμε οποιοδήποτε ελληνικό κινητό στην Ελλάδα, εντελώς δωρεάν! Δεν είναι κόλπο, ούτε φάρσα, ούτε τίποτε άλλο ύποπτο… Δοκιμασμένο ήδη από πολλούς αλλά και από ‘μένα την ίδια, σας διαβεβαιώνω ότι λειτουργεί 100% και για την ώρα τουλάχιστον είναι απολύτως δωρεάν.

Απαντήσεις σε πιθανές ερωτήσεις (επειδή ήδη μου τις έκαναν, όχι τίποτε άλλο!):

–          Δε χρεώνεται κανένας. Ούτε αυτός που καλεί (καλεί από τον υπολογιστή του), ούτε αυτός που απλά δέχεται την κλήση.

–          Όποιος έχει ελληνικό τηλέφωνο εκτός Ελλάδας και δεχθεί μια τέτοια κλήση λογικά χρεώνεται όσο θα χρεωνόταν αν πάλι βρισκόταν στο εξωτερικό και τον έπαιρναν από Ελλάδα – γι’ αυτό και τόνισα ότι μιλάμε σίγουρα για ελληνικά κινητά που βρίσκονται στην Ελλάδα!

–          Δε χρειάζεται να κάνετε κάτι το πολύ ιδιαίτερο για να τηλεφωνήσετε. Κάνετε login στη συγκεκριμένη σελίδα, γράφοντας απλά το e-mail σας και δίνοντας έναν κωδικό. Αμέσως μόλις συνδεθείτε, θα εμφανιστεί μπροστά σας το πεδίο του τηλεφώνου. Αφού επιλέξετε πάνω αριστερά την ελληνική σημαία, καλείτε όποιο κινητό τηλέφωνο εσείς θέλετε ή στέλνετε γραπτό μήνυμα πάλι όπου εσείς θέλετε.

–          Εκτός από την Ελλάδα υπάρχουν μερικές ακόμη χώρες που μπορείτε να καλέσετε: Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, Καναδά, Μεξικό και Πουέρτο Ρίκο αν θυμάμαι καλά. Δυστυχώς για την ώρα δε δίνονται πλην της Ελλάδας, άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

–          Μια φίλη που τη χρησιμοποιεί κι αυτή εντατικά, μου είπε ότι δεν είναι απεριόριστος ο χρόνος που μας δίνεται, αλλά φτάνει περίπου τα 15 λεπτά την ημέρα. Επειδή μέχρι στιγμής επιχείρησα μικρής διάρκειας κλήσεις και δεν το εξακρίβωσα η ίδια, δεν ξέρω αν ισχύει σίγουρα ή όχι. Οπότε απλά το αναφέρω σαν πιθανότητα.

Τόσο απλό, τόσο εύκολο! Εκμεταλλευτείτε αυτή την υπέροχη, δωρεάν εφαρμογή ειδικά αν ζείτε στο εξωτερικό και οι αγαπημένοι σας άνθρωποι είναι ακόμα Ελλάδα!

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s